SELAMAT MEMBACA KAWAN-KAWAN

Sahabat2 Saya....=)

Ahad, 4 September 2011

ALASAN UNTUK ELAK KE KELAS SELEPAS SEMINGGU BERCUTI RAYA..





1-Saya tertelan ubat gegat  Cik ingatkan penadol....sebab seminggu nie saya makan banyak sangat...dah makan banyak..minum banyak....saya pening...cari-cari penadol....ingatkan penadol..rupanya ubat gegat....dah kena MC cik...heheh..tapi MC tak de...klinik tutop raye nie...(yela pandai sangat sampai tak tahu bezakan mana ubat lipas dengan ubat badan kau kan..hahaha)...=p

2-Saya tak datang kelas nie sebab tadi saya datang raya rumah Cik la....tapi Cik tak ada..Cik pergi mane eh....(banyak ler alasan kau..dah start kelas la!)

3-Cik...kami semua tak boleh balik awal Cik..mood beraya ada lagi....lagipun nenek saya nak buat open house hari yang Cik buat kelas tu...(Ah...time hari tu lah nenek kau buat open house kan..hhehe)

4-Alamak Cik....saya tak boleh pergi kelas hari nie lah Cik...sebab makcik saya perut dia meragam..makan rendang banyak sangat..saya kena jaga anak-anak dia la Cik..kesian Cik..anak-anak dia kecil lagi....(Time tu lah kau nak tunjuk rajin..adik kau yang kecil tu tak nak pula kau jaga time cuti kan..haha)

5-Eh yeker semalam ade kelas....???..lah saya ingatkan tak ade..sebab saya dengar jiran saya yang sekolah rendah tu cakap cuti sampai hari semalam..maaf yer Cik..hehehe...=P...

6- Eh bukan ke hari tu Cik cakap kelas yang semalam tu batal...Cik lupa nie kan..kami semua saksi tau dengar Cik yang beritahu..haaaa....bukan salah kami..(benarnye korang da komplotkan buat Cik korang kompius sebab tak nak kena cop ponteng kan....kesian Cik korang kena perah otak fikir..bila dia cakap macam tu...ade ke tak..hheheh)

Errkkk..ade ke..alasan nie boleh diterima yer..???

hehhe..renung2kan..=)

Sekadar untuk bergurau sahaja...=)

Salam..trimas...bagaimana pula kawan2 yang ada idea untuk bagi alasan bila malas untuk ke kelas??leave la komen...hehehe..thanx..=)

4 ulasan:

  1. sengal.. satu je yg boleh aku trima situ.. yg no 6.. haha..

    BalasPadam
  2. ahahaha..mybe btul yg no6 tu boleh d guna pakai...=)

    BalasPadam
  3. haha.... betul3..alasan yg tepat..hehehehe

    BalasPadam